Διασκεδάζοντας στο Street Volley στην πλατεία Γεωργίου

2018-06-03

Τα Τμήματα Πετοσφαίρισης του ΓΣ ΑΘΛΟΣ ΠΑΤΡΕΩΝ το Σάββατο 2 Ιουνίου 2018 συμμετείχαν  στο 1ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ Mini STREET VOLLEY στην Πάτρα, που διοργάνωσε η Ε.Σ.ΠΕ.Π. με τη στήριξη του Δήμου Πατρέων και των Σωματείων της περιοχής.

Με την συμμετοχή πάνω των 500 παιδιών, αθλητών και αθλητριών από τις ακαδημίες των ομάδων της Πάτρας, του Αιγίου και της Κ. Αχαΐας, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και βρέθηκαν στην πλατεία Γεωργίου δίνοντας χρώμα, νεανικά χαμόγελα και πολύ ενθουσιασμό σε μια γιορτή του Βόλεϊ στο κέντρο της Πόλης.

Οι μικροί αθλητές είχαν την δυνατότητα να ενημερωθούν για την Στοματική Υγιεινή, από τον παιδοδοντιατρό κ. Φουσέκη Ηλία, για την Διατροφή από τον κλινικό Διατροφολόγο-Διαιτολόγο Κωνσταντίνο Βαλουξή και για την ανακύκλωση από τον Γραμματέα του ΚΟΙΝΣΕΠ «ΑΝΑΚΥΚΛΩΝΩ ΣΤΗΝ ΠΗΓΗ» Τάσο Νικολαδάκη, με τις παράλληλες δράσεις που τελικά πραγματοποιήθηκαν.

Ωστόσο οι διοργανωτές ζητούν συγνώμη από τους άλλους φορείς που δεν ολοκληρώθηκαν οι ενημερώσεις, λόγο της αντικειμενικής αδυναμίας προσέλευσης παιδιών των Γυμνασίων, που την συγκεκριμένη χρονική περίοδο είχαν εξετάσεις σε Γυμνάσιο και ξένες γλώσσες.

Την εκδήλωση χαιρέτησε εκ' μέρους το Δήμου Πατρέων ο Τάκης Πετρόπουλος Σύμβουλος του Δημάρχου Πατρέων για τον Αθλητισμό, καθώς επίσης παραβρέθηκε ο  Πλάτων Μαρλαφέκας , πρόεδρος του Επιμελητηρίου και της εταιρείας ΛΟΥΞ, η οποία ήταν και ο Μεγάλος χορηγός του τουρνουά.

Στους μικρούς αθλητές και αθλήτριες προσφέρθηκαν νερά και Μπανάνες. Η Ε.Σ.ΠΕ.Π. ευχαρίστησε όλους τους χορηγούς, τους φορείς των παράλληλων ενημερωτικών δράσεων, του συντελεστές (Προπονητές, γονείς και εθελοντές) για την τελική επιτυχία και προπάντων, τους Εθελοντές Ερυθροσταυρίτες για την συνδρομή τους στη διοργάνωση.

Εδώ ξεκινά το κείμενό σας. Κάντε κλικ και αρχίστε να πληκτρολογείτε. Υσυ ατ φερρι πυτανθ ιυς θε νυμκυαμ σορρυμπιθ θε πρω δωλορε μελιορε ασυσαμ συμ ετ ιυφαρεθ ρεσυσαβο ραθιονιβυς θε παυλω λεγενδως σωνσεπθαμ ναμ ναθυμ αλιενυμ ανσιλλαε ιν συμ φιδιτ κυαερενδυμ εαμ συ φελ αν εραντ σανστυς ιυδισαβιτ εσε νοφυμ μολεστιε υθ μελ ιδ κυο θεμπορ περσιπιθυρ κυο νεμωρε δεσερυισε ιδ ιδ φις αεκυε σριβενθυρ αλτερα δεθραξιθ προδεσεθ μεα ει ευ.