Τελευταία νέα

 

Κλήρωση ΕΣΠΕΠ 2018-19

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση των Πρωταθλημάτων της ΕΣΠΕΠ. Ο ΑΘΛΟΣ ΠΑΤΡΕΩΝ συμμετέχει στα Πρωταθλήματα Κορασίδων, Παίδων, Παγκορασίδων 1 και 2, Παμπαίδων 1 και 2. Φιλοσοφία μας, να αγωνίζονται όσο το δυνατό περισσότερα παιδιά για την εμπειρία και τη χαρά του παιχνιδιού.🏐 Ο ΑΘΛΟΣ είναι το μοναδικό Σωματείο της ΕΣΠΕΠ που συμμετέχει με δύο ομάδες στο Πρωτάθλημα Παμπαίδων. Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη. Σάββατο 1/9/2018, το πρώτο ραντεβού της νέας περιόδου, γήπεδο STAR HOOPS. Αγόρια στις 11 π.μ , Κορίτσια στις 12 μ.

Προεγγγραφές - "Παίζω Βόλεϊ"

Ο ΓΣ ΑΘΛΟΣ ΠΑΤΡΕΩΝ ξεκινά προεγγραφές για παιδιά, νέους ή και ενήλικες που θέλουν να ασχοληθούν με το Βόλεϊ.  Οι προπονήσεις των... εκκολαπτόμενων αθλητών μας θα διεξάγονται Τετάρτη, Σάββατο και Κυριακή, στο Κλειστό Γήπεδο STAR HOOPS, Αριστοτέλους 20, στην Πάτρα.  Οι ακριβείς ώρες, όπως και οι  προπονητές θα ανακοινωθούν το επόμενο διάστημα.Για τη φόρμα προεγγραφής πατήστε εδώ

Με την ολοκλήρωση της περιόδου δήλωσης συμμετοχών για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019, ο ΓΣ ΑΘΛΟΣ ΠΑΤΡΕΩΝ ανακοινώνει τη συμμετοχή του στα πρωταθλήματα της ΕΣΠΕΠ: ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ, ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ, ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ, ΠΑΙΔΩΝ.

Στην Αρχαία Ολυμπία μεταφέρεται το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Beach Volley το διάστημα 5-7 Ιουλίου. Το OLYMPIA MASTERS, το τρίτο major τουρνουά του φετινού σιρκουί θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία Παλαιού Δημαρχείου με θέα τους αρχαιολογικούς χώρους και το ιστορικό στάδιο της Αρχαίας Ολυμπίας.
Η διοργάνωση, που θα διεξαχθεί για πρώτη φορά στον τόπο...

Το Σάββατο 16 Ιουνίου και ώρες 17.00 - 20.00 θα πραγματοποιηθεί το Mini Volley Festival - Be Active 2018. Η μεγάλη γιορτή του βόλεϊ θα φιλοξενηθεί στον εντυπωσιακό χώρο της Αγοράς Καλατράβα του Ολυμπιακού Σταδίου.
Το Mini Volley Festival 2018 διεξάγεται με την υποστήριξη και συνδρομή της Περιφέρειας Αττικής και έχει ενταχθεί στο...

Τα Τμήματα Πετοσφαίρισης του ΓΣ ΑΘΛΟΣ ΠΑΤΡΕΩΝ το Σάββατο 2 Ιουνίου 2018 συμμετείχαν στο 1ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ Mini STREET VOLLEY στην Πάτρα, που διοργάνωσε η Ε.Σ.ΠΕ.Π. με τη στήριξη του Δήμου Πατρέων και των Σωματείων της περιοχής.